ROZVOZ OBĚDŮ

Pondělí:

Boršč/Hovězí vývar s hráškem a rýží

1. Zeleninové lečo, vařený brambor                                                                                  50,-

2. Vepřová pečeně na divoko, houskový knedlík, zelí                                                     50,-

3. Pražská hovězí pečeně, rýže/ houskový knedlík                                                          60,-

4. Pštrosí vejce, bramborová kaše                                                                                     50,-

5. Vepřový steak s anglickou slaninou a olomouckými,  opečený brambor               69,-

6. Pikantní kuřecí nudličky s paprikou,kukuřicí,chilli a fazolkami,rýže                         55,-

Úterý

Čočková s párkem/Uzená s kroupami

1.Vepřové rizoto                                                                                                                    55,-

2. Šunkafleky, červená řepa                                                                                                50,-

3. Vepřové koleno, bramborový špalíček, zelí                                                                  55,-

4. Holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát                                                           50,-

5. Smažené kuřecí medailonky v mandlové strouhance,bramborová kaše                69,-

6.Vepřový guláš Pikant, houskový knedlík                                                                        50,-

Středa:

Frankfurtská/Hrstková

1. Dušená brokolice, šťouchané brambory                                                                       50,-

2. Kuřecí kousky na zelenině, rýže                                                                                      55,-

3.Segedínský guláš, houskový knedlík                                                                               50,-

4.Vepřová játra na roštu, vařený brambor, tatarská omáčka                                        55,-

5. Vepřový steak, restované žampiony, šťouchané brambory                                      69,-

6. Mleté biftečky s nivou, šťouchaný brambor                                                                 50,-

Čtvrtek:

Zelňačka/Drůbková s nudlemi

1.Hrachová kaše, uzené maso, cibulka                                                                              50,-

2.Cikánský hovězí kotlet, vařený brambor                                                                        65,-

3.Přírodní rybí filé, zelené fazolky, vařený brambor                                                        60,-

4.Masové koule s boloňskou omáčkou ,těstoviny                                                           50,-

5.Zeleninový salát s hermelínem, toust                                                                             69 ,-

6.Masová pánev na pórku, rýže                                                                                          50,-

Pátek:

Gulášová/Cibulačka

1.Domácí slíváky, kakao                                                                                                        55,-

2.Vepřové nudličky na černém pivu, houskový knedlík/rýže                                          50,-

3. Široké nudle s rajčaty, olivami a bazalkou, sýr                                                              60,-

4.´Moravský vrabec duo knedlík, špenát/zelí                                                                    55,-

5.Kuřecí prso Havai, hranolky                                                                                               69,-

6.Vepřové madaillonky s pikantí omáčkou ,vařený brambor                                          55,