ROZVOZ OBĚDŮ
Pondělí:
Boršč/Hovězí vývar s hráškem a rýží
1. Zeleninové lečo, vařený brambor 50,-
2. Vepřová pečeně na divoko, houskový knedlík, zelí 50,-
3. Pražská hovězí pečeně, rýže/ houskový knedlík 60,-
4. Pštrosí vejce, bramborová kaše 50,-
5. Vepřový steak s anglickou slaninou a olomouckými, opečený brambor 69,-
6. Pikantní kuřecí nudličky s paprikou,kukuřicí,chilli a fazolkami,rýže 55,-
Úterý
Čočková s párkem/Uzená s kroupami
1.Vepřové rizoto 55,-
2. Šunkafleky, červená řepa 50,-
3. Vepřové koleno, bramborový špalíček, zelí 55,-
4. Holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát 50,-
5. Smažené kuřecí medailonky v mandlové strouhance,bramborová kaše 69,-
6.Vepřový guláš Pikant, houskový knedlík 50,-
Středa:
Frankfurtská/Hrstková
1. Dušená brokolice, šťouchané brambory 50,-
2. Kuřecí kousky na zelenině, rýže 55,-
3.Segedínský guláš, houskový knedlík 50,-
4.Vepřová játra na roštu, vařený brambor, tatarská omáčka 55,-
5. Vepřový steak, restované žampiony, šťouchané brambory 69,-
6. Mleté biftečky s nivou, šťouchaný brambor 50,-
Čtvrtek:
Zelňačka/Drůbková s nudlemi
1.Hrachová kaše, uzené maso, cibulka 50,-
2.Cikánský hovězí kotlet, vařený brambor 65,-
3.Přírodní rybí filé, zelené fazolky, vařený brambor 60,-
4.Masové koule s boloňskou omáčkou ,těstoviny 50,-
5.Zeleninový salát s hermelínem, toust 69 ,-
6.Masová pánev na pórku, rýže 50,-
Pátek:
Gulášová/Cibulačka
1.Domácí slíváky, kakao 55,-
2.Vepřové nudličky na černém pivu, houskový knedlík/rýže 50,-
3. Široké nudle s rajčaty, olivami a bazalkou, sýr 60,-
4.´Moravský vrabec duo knedlík, špenát/zelí 55,-
5.Kuřecí prso Havai, hranolky 69,-
6.Vepřové madaillonky s pikantí omáčkou ,vařený brambor 55,